Over ons

Van de Velde Maritiem & Industrie levert verschillende reparatie-las & onderhoudsservices, aan industrieën en bedrijven in de maritieme sector.

Metaalbewerking
is voor ons dagelijkse kost. veel van onze kennis en ervaring is terug te voeren op dit werk.

24-uursservice
Continuïteit is belangrijk in deze branche, daarom staan we 24 uur per dag voor klanten klaar. Dankzij onze eigen onderhoudswerkplaats in Yerseke kunnen we snel schakelen. En met onze compleet ingerichte bedrijfswagen met werkplaatsinrichting komen we waar dan ook heel snel in actie. Voor uiteenlopende opdrachten.

Werkplaats
Wij beschikken over een zeer uitgebreid machinepark op het gebied van metaalbewerking. Wij kunnen lassen, buigen, draaien, zagen, persen, afronden, radiusslijpen, afbramen, ontbramen.
Tevens zorgen wij desgewenst voor het transport van de materialen.

Kwaliteit gegarandeerd
Kwaliteit staat altijd hoog bij ons in het vaandel. Dus ook bij onze reparatie-las & onderhoudsservices. Uiteraard is Van de Velde Maritiem & Industrie VCA** gecertificeerd.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?

Neem dan contact op

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIE VOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.